FOTOGRAFERING:
I utgangspunktet er selve fotograferingen gratis hos meg. Du betaler kun for bildene du evnt. skal ha. Dette gjelder fotografering i studio eller ute, opp til en time. Unntaket, blir en mindre betaling for reise til og fra for fotografen. Ved halv og heldagsfotografering i bryllup og andre større evenementer, avtales pris på forhånd. Jeg utfører alle former for portrettfotografering ,som baby, barn,  barnehage,  skole og konfirmant samt bryllup og familie. Jeg utfører også produkt , industri og reklamefoto. Det er fullt mulig for meg å komme hjem til dere og ta bilder ute eller inne, da jeg har lett og mobilt studioutstyr. Kun mindre reise / transportutgifter vil da komme som tillegskostnad.
                                                                                               UTLEIE AV STUDIO :
Ta med deg dine barn og fotografer dem selv med bruk av helprofesjonelt studio og utstyr. Du vil dermed, også bli eier av bildene:
Det å leie studio, er noe som mange synes er spennende og som er mulig hos meg. Det har en timespris på Kr.500.- og inkluderer  foruten studio med omkledning /sminkerom også bruk av bakgrunner og komplette tråløse studoibltzer . Du kan også få full veiledning underveis. Det har en tillegspris pr.time på Kr. 500.- som også inkluderer leie av helprof kamera.  
aaaaaaaaaaaaiii