Hvis du har bilder (fotografier) som på en eller annen måte er blitt skadet eller ødelagt, så fortvil ikke. Ta kontakt med meg og jeg kan med stor sikkerhet, love deg reparasjoner som du knapt har sett maken til. Send meg gjerne en kopi (på e-post) av det du måtte ha og jeg gir deg en garantert forhåndspris på jobben:

Retush av fotografier, er et yrke som er like gammelt som selve fotografyrket, Det har alltid eksistert et behov for å fjerne uønskede ting fra fotografier, samt "å pynte litt på". Med tiden er også det med reproduksjon av fotografier blitt mer vanlig, da bilder blir skadet og negativer har en tendens til å bare forsvinne og dermed er dette blitt en felles operasjon som på fagspråket, kalles  "reproretush." Det er å avfotografere / kopiere samt å  "pusse opp" gamle og ødelagte fotografier.
Dette er en del av min utdannelse og av meg, praktisert siden 1998. Det gir meg alltid en enorm glede, å se hvor fornøyd mine kunder blir, når de ser resultatet av mitt arbeide og jeg er svært stolt av å kunne utføre dette, også med skalpell og pensel som opprinnelig. Noen fotografier krever mindre arbeide, som f.eks. bare litt fargejusteringer, mens andre har behov for en mer grundig inngripen.
I dag utføres det meste av slikt arbeide, digitalt og det er da grunnen til at prisen for slikt arbeid, faktisk har blitt noe lavere.
Under, har jeg lagt ut noen "før og etter-bilder" som viser noe av mitt arbeide med  skadede / "ødelagte " fotografier.

aaaaaaaaaaaaiii